کتابخانه شهید بهشتی تاکستان

کتاب، دروازه اى به سوى جهان گسترده‏ ى دانش و معرفت است.

کتابخانه شهید بهشتی تاکستان

کتاب، دروازه اى به سوى جهان گسترده‏ ى دانش و معرفت است.

کتابخانه شهید بهشتی تاکستان با قدمت بیش از 40 سال، به عنوان کتابخانه مرکزی شهرستان فعالیت می کند. این کتابخانه دارای بخش های مخزن با حدود بیش از 35 هزار جلد کتاب، بخش تخصصی کودک و نوجوان، کتب کمک درسی، کتب مرجع، نشریات، نوسوادان و استان شناسی، سالن مطالعه مجزا برای خانم ها و آقایان آماده خدمت رسانی به مراجعین محترم است.
مدارک لازم برای ثبت نام یک ساله:تکمیل فرم عضویت، ارائه کد ملی، ارائه یک قطعه عکس و مبلغ 3500 تومان.
آدرس کتابخانه: تاکستان. فلکه تختی، ابتدای خیابان عاشورا
تلفن تماس:02835222080
آدرس کانال تلگرام: libbeheshti@

۷ مطلب در اسفند ۱۳۹۶ ثبت شده است

۱۹
اسفند

هالی تاکستان با حضور در کتابخانه شهید بهشتی سالروز تاسیس نهاد کتابخانه ها را گرامی داشتند

مسوولان ، مدیران، دانش آموزان و اهالی شهرستان تاکستان با شرکت پررنگ در آیین کتابخانه گردی که همزمان با سالروز تاسیس نهاد کتابخانه های عمومی کشور، ضمن استقبال از این طرح، هرچه بیشتر با خدمات و فعالیت های کتابخانه ها آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان قزوین، این مراسم با برگزاری نمایشگاه کتاب، کارگاه قصه گویی، جلسه هم اندیشی در رابطه با راهکارهای توسعه ی فعالیت های فرهنگی و آشنایی با بخش های مختلف کتابخانه در کتابخانه عمومی شهید بهشتی برگزار شد. 

  • کتابخانه شهید بهشتی
۱۶
اسفند


 کتابخانه‌ها سنگری امن و مستحکم در صیانت از انقلاب اسلامی و دستاوردهای مقدس آن است.
دبیرکل نهاد: کتابخانه‌های عمومی کشور یکی از مردمی‌ترین نهادهای فرهنگی است که اثر بسیار مهمی بر فرهنگ عمومی جامعه دارد. ارتقای فرهنگ کتابخوانی و تحقق عدالت در اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به مردم عزیز ایران  اسلامی در اقصی نقاط این سرزمین از اهداف اصلی این مراکز فرهنگی است. اکنون به یاری خداوند تبارک و تعالی «چهاردهمین سالروز تأسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور» را گرامی می‌داریم.
ارزش کتابخانه‌ها محدود به یک روز خاص نیست
به منظور انس بیشتر مردم و مسئولان با کتابخانه‌ها، امسال هم‌زمان با سال‌روز تأسیس نهاد از همه مردم و مسئولان دعوت می‌کنیم، همگی در کنار یکدیگر با مراجعه به کتابخانه‌های عمومی در سراسر کشور و شرکت در «طرح ملی کتابخانه گردی» از نزدیک، با این مکان فرهنگی و نقش‌آفرینی تعیین کننده آن آشنا شده و به زحمات بی‌چشمداشت کتابداران خدوم، بیش از پیش توجه کنیم.


  • کتابخانه شهید بهشتی
۱۳
اسفند

  • کتابخانه شهید بهشتی
۱۳
اسفند

  • کتابخانه شهید بهشتی
۰۸
اسفند

با ارائه ۵ اثر؛

کتاب‌های طرح کتاب‌خوان اسفندماه معرفی شد

کتابخوان اسفند 96

کتاب‌های «امی نوتر: مادر جبر نوین»، «زندگانی فاطمه زهرا سلام‌الله علیها»، «چهاردیواری در کف آسمان»، «یادگاران» و «سار کوچولو نمی‌تواند پرواز کند» در قالب طرح کتاب‌خوان اسفندماه ۱۳۹۶ برای علاقه‌مندان به کتابخوانی معرفی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، با فرارسیدن آخرین ماه از سال ۱۳۹۶، طرح کتاب‌خوان اسفندماه با معرفی ۵ اثر «امی نوتر: مادر جبر نوین» نوشته مارگارت تنت، «زندگانی فاطمه زهرا سلام‌الله علیها» نوشته سید جعفر شهیدی، «چهاردیواری در کف آسمان» اثر یاسر رضازاده، «یادگاران» نوشته فاطمه غفاری و «سار کوچولو نمی‌تواند پرواز کند» نوشته جنیفر بِرن، به علاقه‌مندان مطالعه و کتابخوانی معرفی شد.


زندگانی فاطمه زهرا سلام‌الله علیها

نویسنده: سید جعفر شهیدی

نـاشـر: دفتر نشر فرهنگ اسلامی

تعداد صفحات: ۲۹۶

سید جعفر شهیدی (۱۲۹۷ - ۱۳۸۶ ه‍. ش)، تاریخ‌نگار، دین‌پژوه، مترجم، پژوهشگر زبان و ادبیات فارسی در این کتاب، گزارشی موثق و متکی به اسناد دست‌اول از زندگی دختر بزرگوار رسول اعظم صلی‌الله علیه و آله ارائه می‌دهد؛ زندگی عزتمندانه‌ای که با گذشت سالیان، نه‌تنها رنگ دیرینگی به خود نگرفته، بلکه همچنان تازگی و جلا دارد. آنچه در این مجموعه فراهم آمده تنها سرگذشت زندگی شخصی این بانوی شریف نبوده و رویدادهایی آموزنده و عبرت‌آمیز است.

«نام و لقب‌های دختر پیغمبر»؛ «از خواستگاری تا به خانه شوهر رفتن فاطمه زهرا»؛ «زندگانی زهرا در خانه شوهر»؛ «ولادت امام حسن و نبرد اُحد»؛ «آیا بین زن و شوهر کدورتی روی داد»؛ «فدک در اختیار پیغمبر و واگذاری آن به زهرا»؛ «سخنان عبرت‌آمیز فاطمه در بستر مرگ»؛ «برای عبرت تاریخ» و ... عنوان بخش‌هایی از این کتاب است.

مطالعه کتاب «زندگانی فاطمه زهرا سلام‌الله علیها» فرصت مغتنمی است که ما را با جزئیات دقیق‌تری از سیره، سبک و کیفیت زندگانیِ نور چشم رسول اعظم صلی‌الله علیه و آله آشنا می‌سازد.


امی نوتر: مادر جبر نوین

نویسنده: مارگارت تنت، مترجم: حسن فتاحی

نـاشـر: مازیار

تعداد صفحات: ۱۴۴

داشتن ذهن و فکری توانا به انسان کمک می‌کند از هر لحاظ آماده مقابله با مشکلاتِ پیشِ رو شود و بدون خستگی از دشواری‌های مسیر زندگی، با نیرویی مضاعف، به‌سوی اهداف و آینده‌ای روشن حرکت کند و فردای زیباتری را برای خود و دیگران رقم زند.

«آمالیه امی نوتر» یکی از افرادی است که مشکلات زندگی را ناچیز انگاشت و با صبر و پشتکار نام خود را در جهان جاودان ساخت.

مادرِ مهربان و سخت‌کوشِ «امی» و حتی پدر دانشمندش «ماکس نوتر» امیدوار بودند دختر هنرمند و خانه‌داری تحویل جامعه دهند؛ امی ارزش هنر و خانه‌داری را می‌دانست امّا استعداد خدادادی و اراده پولادینش او را به سمت دیگری برد و از او چهره‌ای ماندگار ساخت.

در سال ۱۸۹۸، شورای آموزشی دانشگاه «ارلانگن»، ورود زنان به دانشگاه را ممنوع کرد و بعد از یک سال پیگیری، بر اساس تصویب تبصره‌ای، امی اجازه یافت به‌صورت محدود در سخنرانی‌ها و درس‌های دانشگاه حاضر شود؛ با تمام سختی‌ها و تبعیض‌های ناروای جنسیتی او در سال ۱۹۰۸ به‌عنوان نخستین زن آلمانی از پایان‌نامه دکترای خود در دانشگاهی که روزی حق ورود به آن را نداشت (ارلانگن) دفاع و مدارج علمی ارزشمندی در دانش ریاضی کسب کرد. امروز از امی نوتر با عنوان «مادر جبر نوین جهان» یاد می‌شود؛ او توانست، سهم ممتازی در جبر انتزاعی و فیزیک نظری ایفا کند و بزرگانی مانند آلبرت انیشتین، ژان دیدونه، هرمان وایل و... او را ستوده‌اند.

ماجرای پرفرازونشیب زندگی «امی نوتر» را در کتاب مارگارت تنت با عنوان «امی نوتر: مادر جبر نوین» و با ترجمه روان و گویای حسن فتاحی دنبال کنید.


چهاردیواری در کف آسمان: هنر عشق‌ورزی و خودشکوفایی در ازدواج

از مجموعه سخنرانی‌های استاد محمدجعفر غفرانی

تهیه و تنظیم: یاسر رضازاده

نـاشـر: غنچه

تعداد صفحات: ۳۲۸

کتاب «چهاردیواری در کف آسمان» حاصل جمع‌آوری سخنرانی‌های استاد محمدجعفر غفرانی، پژوهشگر دین و قرآن‌پژوه، در موضوع ازدواج است که به زوجین کمک می‌کند با اصول و مهارت‌های یک زندگی سالم، لذت‌بخش و شیرین آشنا شوند و بتوانند چهاردیواری ساده خانه را برای خود و همسرشان به مکانی معنوی و آرامش‌بخش تبدیل کنند.

«ضرورت عشق و ازدواج»، «ازدواج، چگونه؟» و «نقش ازدواج در ظهور و حضور» سه بخش این کتاب است که به طرح مباحثی چون انواع عاشقی، عشق حقیقی، چرایی ازدواج، ازدواج فامیلی، چگونگی پیشگیری از اختلافات و ... می‌پردازد.

اگر مایلید با عینک جامع، مانع و جهان‌بین قرآن به موضوع مهم ازدواج بنگرید و از تجربه‌های یک محقق کوشا در حوزه قرآن و حدیث بهره‌مند شوید خواندن «چهاردیواری در کف آسمان» را از دست ندهید.


یادگاران (۷-کتاب خرازی)

نویسنده: فاطمه غفاری

نـاشـر: روایت فتح

تعداد صفحات: ۱۱۲

«یادگاران» یادگاری ارزشمند از زندگی مردانی است که در همین نزدیکی‌ها، جایی فراسوی زمان، حماسه‌ای عظیم رقم زدند و جان دادند تا ذرّه‌ای از خاک پاک میهنمان در سیطره منحوس گام‌های ظالمان مستکبر، لگدکوب نشود.

هفتمین جلد از مجموعه یادگاران حکایت زندگی و رزمندگی دلاورمرد جبهه‌های جنوب و نقش‌آفرین سامان‌دهی اوضاع آشفته کردستان، شهید «حسین خرازی» را در قالب ۱۰۰ خاطره جذاب به تصویر می‌کشد.

کتاب زندگی بابرکت سردار رشید اسلام، حاج حسین خرازی را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور امانت بگیرید و با «یادگاران» همراه و همدل شوید.


سار کوچولو نمی‌تواند پرواز کند (داستان پرنده کتاب‌خوان)

نویسنده: جنیفر بِرن، تصویرگر: کیت بندیس، مترجم: محبوبه نجف خانی

نـاشـر: آفرینگان

تعداد صفحات: ۳۶

در طول زندگی، امکان انتخاب‌های زیادی داریم از انتخاب‌های پیش‌پاافتاده تا انتخاب‌های مهم‌ و سرنوشت‌ساز. اولین انتخاب کلوین کوچولو بهترین انتخاب او بود. کلوین یک سار است که با بقیه سارها فرق دارد. اولین روزی که سارهای کوچولو از لانه‌شان بیرون رفتند تا با دنیا آشنا شوند، یکی‌ علف پیدا کرد، یکی‌ آب و دیگری کِرم؛ اما کلوین یک کتاب پیدا کرد و از همان اول تصمیم گرفت با کتاب همراه شود؛ دوستی با کتاب اولین تجربه سار کوچک در زندگی بود.

از آن روز به بعد کلوین دائم مشغول کتاب خواندن بود و به هیچ کار دیگری فکر نمی‌کرد؛ خواب‌های کلوین هم‌رنگ و بوی داستان‌ها و افسانه‌های جذاب کتاب‌ها را گرفته بود؛ سارهای دیگر به خاطر کتاب‌ خواندن زیاد، حسابی سربه‌سرش می‌گذاشتند اما اصلاً برایش اهمیتی نداشت. فصل کوچ فرا رسیده بود و سارها ناچار بودند به سرزمین‌های گرم‌تر مهاجرت کنند؛ اما کلوین فقط کتاب خوانده بود و یادش رفته بود در کنار بقیه، پرواز را تمرین کند.

سار کوچولو و دوستانش، همراه با بسته کتاب‌خوان اسفندماه، به دنیای گرم و سرسبز کتابخانه‌های عمومی کوچ کرده‌اند و منتظر هستند تا شما با آن‌ها همراه شوید؛ پس هر چه زودتر کتاب مصور «سار کوچولو نمی‌تواند پرواز کند» از مجموعه داستان‌های پرنده کتابخوان را از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور امانت بگیرید.

  • کتابخانه شهید بهشتی
۰۸
اسفند

  • کتابخانه شهید بهشتی
۰۸
اسفند

برای نخستین بار همزمان با سراسر کشور:طرح جامع کتابخانه گردی در استان قزوین اجرا می شود

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان قزوین گفت: با هدف افزایش آشنایی عموم مردم و مدیران اجرایی و فرهنگی کشور با محیط کتابخانه‌ی عمومی، طی اقدامی توسط نهاد کتابخانه ها، همزمان با سراسر کشور ، طرح جامع کتابخانه گردی در استان اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان قزوین، رویا اسماعیلی اظهار داشت: با عنایت به رسالت کتابخانه‌های عمومی در ارتقای سطح فرهنگ کتاب و کتابخوانی، اطلاع رسانی، تعالی فرهنگی، هدایت‌کننده‌ی اوقات فراغت، حافظ و انتقال‌دهنده‌ی ارزش‌های دینی و فرهنگی، مشاوره مناسب به اعضاء، تلاش برای بازشناسی این جایگاه به‌ویژه در میان نخبگان و مدیران و تصمیم‌سازان، امری ضروری است.

وی خاطرنشان کرد: کتابخانه مهم ترین نهادی است که به نیازهای فرهنگی، اجتماعی و اطلاعاتی همۀ اقشار جامعه بدون در نظر گرفتن سن، جنس، مذهب، شغل، میزان تحصیلات، و دیگر خصوصیات و توانایی‌های فردی پاسخ می‌دهد.

اسماعیلی تاکید کرد: این طرح با هدف اطلاع مردم و مسئولین از فعالیت ها و خدمات کتابخانه‌ی عمومی و

توجه دادن عموم مردم به کتابخانه به‌عنوان پایگاه اجتماعی و فرهنگی تأتیرگذار انجام می شود.

این مسوول اعلام کرد: طرح کتابخانه گردی با برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی و معرفی فعالیتها و خدمات کتابخانه به صورت یکروزه در تاریخ 17 اسفند همزمان با سالروز تاسیس نهاد کتابخانه ها برگزار می شود.

اسماعیلی افزود: از تمامی مدیران، مسوولان، علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی و مردم استان دعوت می شود در این طرح جالب شرکت کرده و هرچه بیشتر با خدمات کتابخانه ها آشنا شوند.

مدیرکل کتابخانه های استان یادآور شد: طی این طرح کتابخانه های امام خمینی (ره) واقع در خیابان شهید بابایی قزوین، یادگار امام شهر محمدیه، امام محمدباقر(ع) شهر آبیک ، صاحب الزمان (عج) بویین زهرا، شهید بهشتی تاکستان و پیامبر اعظم (ص) آوج، کتابخانه های منتخب جهت اجرای طرح کتابخانه گردی هستند که در روز 17 اسفند با برگزاری برنامه های متنوع و جذاب و عضویت رایگان میزبان عموم مردم و مسوولان می باشند.


  • کتابخانه شهید بهشتی